SERVICII OFERITE

DISTRIBUŢIE ABONAMENTE

Experienţa de peste 20 ani a Calliope în difuzarea presei şi distribuţia abonamentelor ne îndreptăţeşte să anticipăm o foarte bună colaborare cu dumneavoastră. Întrucât dispunem de toată logistica necesară, numărul celor care apelează la serviciile noastre este în continuă creştere, având acum încheiate în Judeţul Prahova peste 600 de contracte de distribuţie.

Din portofoliul nostru de clienţi putem enumera: Prefectura Judeţului Prahova, Primăria Municipiului Ploieşti, Casa de Asigurări de Sănătate, BRD-Groupe Société Générale, Dalkia Termo Prahova, Ploieşti Industrial Parc, Rafinăria "Steaua Română" Câmpina, Rompetrol Well Services, SDFEE Electrica Ploieşti, Timken România, Unilever South Central Europe, Romgaz, Conpet şi Direcţia Generală a Finanţelor Prahova.

În acest sens lansăm OFERTA PENTRU ANUL ÎN CURS privind contractarea abonamentelor la publicaţiile editate de R.A. Monitorul Oficial, precum şi la cotidianele, săptămânalele, bilunarele şi lunarele preferate.

Oportunităţile pe care Calliope vi le oferă sunt bine cunoscute de către partenerii noştri fideli. Dacă încă nu vă număraţi printre aceştia, este momentul să vă prezentăm cele mai importante avantaje ale colaborării:
  • Primiţi, în ziua şi la ora dorită (acolo unde este posibil, chiar la primele ore ale dimineţii), fiecare număr al publicaţiilor la care v-aţi abonat;
  • Obţineţi reduceri importante faţă de preţul plătit la chioşc, în concordanţă cu cea mai bună ofertă a editurilor;
  • Dacă una sau mai multe publicaţii îşi încetează apariţia vă asigurăm, funcţie de opţiunea dumneavoastră, returnarea sumelor echivalente sau abonamente echivalente la alte publicaţii;
  • Aveţi posibilitatea să vă abonaţi şi la publicaţiile cu caracter economic şi legislativ care nu pot fi găsite la chioşcurile de difuzare a presei din judeţul Prahova;
  • Dacă unele edituri (de exemplu R.A. Monitorul Oficial) editează cărţi, broşuri sau numere speciale, care sunt în afara abonamentelor, noi avem posibilitatea de a vi le procura, contra cost, în regim de urgenţă.

 
 

Valid HTML 4.01 Transitional