PRODUSE OFERITE

UŞI INDUSTRIALE ŞI DE GARAJ, PORŢI

Calliope livrează şi montează uşi industriale, uşi de garaj şi porţi Hörmann produse integral în Germania.

Uşile de garaj HÖRMANN se remarcă prin calitatea deosebită a materialelor şi execuţiei.

Tehnica, adusă la maturitate după 50 de ani de activitate în construcţia de uşi şi sisteme de acţionare, oferă uşilor de garaj Hörmann (basculante şi secţionale) siguranţă, confort, aspect plăcut şi originalitate. Uşile de garaj secţionale sunt manuale şi automate şi se deschid pe verticală. Prin folosirea lor obţineţi mai mult spaţiu de parcare în faţa şi în interiorul garajului.

Uşile de garaj automate Hörmann pot fi acţionate la fel de uşor ca şi telecomanda televizorului. Cu o simplă apăsare pe buton intraţi în garaj cu maşina chiar şi pe ploaie torenţială, ninsoare sau furtună.

Elementele hotărâtoare în alegerea uşilor de garaj Hörmann sunt următoarele: calitatea, tehnologia modernă şi funcţionarea ireproşabilă pe termen lung. Aceste uşi vă dau siguranţă din prima zi de funcţionare.

La fel ca şi uşile de garaj, uşile industriale HÖRMANN sunt manuale şi automate. Calliope livrează şi montează toate tipurile de uşi industriale Hörmann: secţionale, rapide, grilaj tip rulou, pliante, rulouri, culisante din oţel (pentru hangare), perdele lamelare (ideale pentru golurile înguste), batante (pentru trafic rapid), antifoc şi pentru săli de sport.

O mare parte din uşile industriale Hörmann se deschid pe verticală şi astfel se câştigă un spaţiu preţios în faţa şi în spatele uşii. Blatul uşii se poziţionează sub tavan (paralel cu acesta) sau vertical (pe perete).

Seria 40 convinge prin dimensiunile sale unice, design de top şi siguranţă certificată.

Uşile secţionale Compact sunt soluţia ideală pentru halele complet vitrate şi pentru cele care au cupole.

Porţile HÖRMANN (rezidenţiale şi industriale) sunt executate din profile de oţel, sunt culisante şi se livrează ca ansamblu cu deschiderea până la 12 m. Construcţia este autoportantă, iar prin instalarea cap la cap, se poate asigura acoperirea unei deschideri maxime de 24 m. Porţile Hörmann pot acoperi deschideri libere pentru trafic de până la 15 m.

 
 

Valid HTML 4.01 Transitional