TEHNOLOGIE

DOTARI SI PROCESE DE PRODUCTIE

Deţinem cele mai moderne HALE DE PRODUCŢIE din Judeţul Prahova, pentru execuţia:
  • TÂMPLĂRIEI DIN PVC
  • TÂMPLĂRIEI DIN ALUMINIU
  • JALUZELELOR ORIZONTALE ŞI VERTICALE
  • CONFECŢIILOR DIN FIER FORJAT

În Municipiul PLOIEŞTI, în Zona Industrială Teleajen (lângă Rafinăria Lukoil), pe str. Pompelor nr. 6, deţinem în proprietate un teren de 4.500 mp.

În două HALE INDUSTRIALE, dotate cu toate utilităţile, funcţionează o LINIE DE PRODUCŢIE TÂMPLĂRIE DIN PVC ŞI ALUMINIU, echipată cu utilaje ELUMATEC şi STŰRTZ (fabricaţie Germania), cu o capacitate de 100 de unităţi / 8 ore – 2.500 unităţi / lună.
Pe lângă cele două Hale mai deţinem o clădire modernizată şi utilată pentru alte activităţi de producţie (execuţie jaluzele orizontale şi verticale, obloane şi rulouri; confecţii din fier forjat – porţi, garduri, balustrade; mobilier de casă şi de grădină; construcţii metalice uşoare).
De asemenea, montăm UŞI (industriale şi de garaj) şi PORŢI (industriale şi rezidenţiale) HÖRMANN.
În atelierele proprii executăm şi bannere, panouri publicitare, casete luminoase, click frame-uri, cărţi de vizită şi materiale promoţionale.
Produsele furnizate îndeplinesc cele mai exigente cerinţe privind raportul calitate-preţ şi urmăresc satisfacţia clientului.

În cadrul Fabricii de tâmplărie din PVC şi aluminiu prelucrarea profilelor (bare cu lungimea de 6 m) începe cu debitarea profilelor pe un ferăstrău la două capete care asigură tăierea dintr-o singură prindere şi precizia necesară.
Asamblarea profilului din PVC cu armătura din oţel zincat se face pe o maşină de înşurubat automată, care asigură forţa de strângere optimă a şuruburilor de prindere şi o productivitate ridicată. Sudarea profilelor din PVC se realizează pe o maşină de lipit la două capete, care permite alegerea grosimii cordonului de sudură şi a temperaturii în funcţie de caracteristicile profilului care se prelucrează. După operaţia de sudură, debavurarea colţurilor se execută automat pe un centru de prelucrare cu comandă numerică. Din aceeaşi prindere se prelucrează toate feţele profilului. Aplicarea feroneriei se realizează pe o masă de montaj semiautomată, care asigură precizie şi productivitate ridicată. Tâmplăria este apoi asamblată pe mese de montaj, după care urmează echiparea cu baghetele corespunzătoare, debitate pe un ferăstrău specializat pentru această operaţie.

Jaluzelele verticale textile sunt produse pe utilaje moderne, importate din Italia. Tăierea benzilor textile se execută pe o ştanţă pneumatică, la dimensiunea dorită. Fâşiile rezultate se prelucrează pe o maşină automată de lipit, care oferă posibilitatea reglării timpului şi temperaturii de lucru.

Dispunem de un motostivuitor Caterpillar, utilizat la descărcarea şi transportul containerelor de dimensiuni şi greutăţi mari.


 
 

Valid HTML 4.01 Transitional