PRODUSE OFERITE

JALUZELE, OBLOANE, RULOURI

Jaluzelele verticale livrate de Calliope sunt realizate după tehnologii italiene moderne, pe utilaje de ultimă generaţie (produse în Italia).

Materialele textile şi accesoriile utilizate sunt produse în Italia, sunt lavabile, tratate antistatic şi ingnifug.

Calliope produce o paletă diversificată de sortimente de jaluzele, cu materiale de diferite texturi şi nuanţe (peste 100 de culori).

Jaluzelele verticale au o rezistenţă crescută la acţiunea razelor solare, sunt extrem de practice şi uşor de întreţinut, creează ambianţă, eleganţă şi intimitate. Ele asigură gradul de vizibilitate şi luminozitate dorit prin rotirea sau strângerea benzilor la capetele garnişei (şina îngustă din aluminiu, vopsită în câmp electrostatic).

Benzile textile sunt manevrate extrem de uşor şi silenţios, cu ajutorul unui cordon de manevră şi a unui lănţişor perlat, care permit rotirea şi deplasarea lor pe garnişă. Benzile textile se pot deschide din orice punct al garnişei, iar cordonul de manevră poate fi amplasat la oricare din capete.

Jaluzelele verticale realizate de Calliope în cadrul atelierului de jaluzele satisfac cele mai variate cerinţe de ordin tehnic şi estetic. Executăm inclusiv jaluzele verticale cu diferite forme geometrice: triunghiulare, trapezoidale etc.

 
 

Valid HTML 4.01 Transitional