PRODUSE OFERITE

TÂMPLĂRIE DIN ALUMINIU

Sistemele de tâmplărie termoizolantă din aluminiu livrate de Calliope sunt realizate pe o linie de producţie echipată cu utilaje Elumatec şi MTS, de ultimă generaţie (produse în Germania, în anii 2005 şi 2006), care asigură execuţia automată sau semiautomată a tuturor operaţiilor necesare confecţionării unei tâmplării de calitate.

Tâmplăria din aluminiu este livrată împreună cu geamuri termoizolante (produse tot de Calliope, pe o linie de fabricaţie echipată cu utilaje Bystronic–Lenhardt, importate din Elveţia şi Germania, în anul 2006), realizate din sticlă Saint Gobain, Glaverbel, Guardien şi Pilkington, lideri mondiali în producţia şi distribuţia de sticlă pentru construcţii. Sticla folosită are o claritate deosebită şi o calitate superioară.

Calliope produce pereţi cortină şi o gamă diversificată de construcţii din aluminiu pentru spaţii cu destinaţie comercială (magazine, chioşcuri, tonete închise, sere, luminatoare, vitrine, ferestre, uşi de acces şi de interior, compartimentări interioare pentru birouri şi sedii de firmă etc.) şi pentru construcţii cu destinaţie rezidenţială. Pentru realizarea geamurilor termoizolante folosim sticlă clară (float), Low-E, colorată în masă (fumurie), reflexivă, duplex, decorativă, sablată, antiefracţie etc.

Produsele sunt executate din profile din aluminiu Aluminco şi Alumil, produse în Grecia (cu sau fără rupere de punte termică).

Pentru realizarea ferestrelor şi uşilor folosim elemente de feronerie Lavaal şi Giesse, fabricate în Italia.

Coeficientul de transfer termic al profilelor folosite este cuprins între 3,10 W/Mp˚K (la tâmplăria executată din profile cu lăţimea de 55 mm) şi 2,60 W/Mp˚K (la tâmplăria executată din profile cu lăţimea de 63 mm).

Produsele realizate de Calliope în cadrul fabricii de tâmplărie din aluminiu satisfac cele mai variate cerinţe de ordin tehnic şi estetic. Executăm inclusiv ferestre cu diferite forme geometrice: rotunde, triunghiulare, trapezoidale etc.

La solicitarea clienţilor, putem monta elemente din fier forjat şi şprosuri (baghete) ornamentale, interioare sau exterioare, cu diferite forme şi culori. De asemenea, prelucrăm suprafeţele geamurilor de la uşi şi ferestre prin sablare, după şablon sau după model (astfel se pot insera sigle, logo-uri şi orice formă grafică dorită).

 
 

Valid HTML 4.01 Transitional