PRODUSE OFERITE

TÂMPLĂRIE TERMOIZOLANTĂ DIN PVC

Sistemele de tâmplărie termoizolantă din PVC livrate de Calliope sunt realizate după tehnologii germane moderne, pe o linie de producţie echipată cu utilaje Elumatec–Stürtz, de ultimă generaţie (produse în Germania, în anul 2006), care asigură execuţia automată sau semiautomată a tuturor operaţiilor necesare confecţionării unei tâmplării de calitate.

Tâmplăria din PVC (ferestre şi uşi performante şi durabile) este livrată cu geamuri termoizolante (produse tot de Calliope, pe o linie de fabricaţie echipată cu utilaje Bystronic–Lenhardt, importate din Elveţia şi Germania, în anul 2006), realizate din sticlă Saint Gobain, Glaverbel, Guardien şi Pilkington, lideri mondiali în producţia şi distribuţia de sticlă pentru construcţii.
Sticla folosită are o claritate deosebită şi o calitate superioară.

Calliope produce o gamă diversificată de ferestre şi uşi, cu structuri variate. Pentru realizarea geamurilor termoizolante folosim sticlă clară (float), Low-E, colorată în masă (fumurie), reflexivă, duplex, decorativă, sablată, antiefracţie etc.

Ferestrele şi uşile sunt executate din profile PVC Gealan (gama S 3000, cu 3 şi 5 camere şi o adâncime de construcţie de până la 62 mm şi gama S 8000, cu şase camere şi o adâncime de construcţie de până la 74 mm). Pentru aceste produse deţinem Agrementul Tehnic nr. 001-02/859-2006, elaborat de INCERC Bucureşti şi Avizul Tehnic emis de Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcţii.

Calliope contribuie, în parteneriat cu Gealan România, la promovarea “Sistemului german de anti – aruncat – banii – pe – fereastră’’. Astfel, la fiecare comandă, societatea noastră eliberează beneficiarului CERTIFICATUL DE AUTENTICITATE cu holograma Gealan, ştampila şi datele de identificare ale SC Calliope SRL. În acest fel, beneficiarul (consumatorul final) este asigurat de calitatea produselor şi serviciilor furnizorului. Holograma Gealan este fabricată din mai multe straturi de fibră metalică, rezistă la variaţii înalte de temperatură şi intemperii, este netransferabilă, iar încercarea de a o dezlipi duce la distrugerea ei.

Pentru realizarea ferestrelor şi uşilor folosim armături din tablă galvanizată, precum şi garnituri şi feronerie Roto, Selve şi Hautau (toate de fabricaţie germană).

Coeficientul de transfer termic al profilelor folosite este cuprins între 1,57 W/Mp˚K (la tâmplăria executată din profile cu 3 camere) şi 1,10 W/Mp˚K (la tâmplăria executată din profile cu 6 camere).

Produsele realizate de Calliope în cadrul fabricii de tâmplărie PVC satisfac cele mai variate cerinţe de ordin tehnic şi estetic. Executăm inclusiv ferestre cu diferite forme geometrice: rotunde, triunghiulare, trapezoidale etc.

La solicitarea clienţilor, putem monta elemente din fier forjat şi şprosuri (baghete) ornamentale, interioare sau exterioare, cu diferite forme şi culori. De asemenea, prelucrăm suprafeţele geamurilor de la uşi şi ferestre prin sablare, după şablon sau după model (astfel se pot insera sigle, logo-uri şi orice formă grafică dorită).

Ferestrele şi uşile executate cu sistemul de profile GEALAN au un design deosebit, se întreţin uşor şi asigură o foarte bună rezistenţă la vânt, permeabilitatea la aer, etanşeitatea la apă, izolarea termică, izolarea fonică şi rezistenţa la şoc, în conformitate cu standardele europene.

Deoarece, în timp, tâmplăria din PVC "se aşează", periodic, sunt necesare reglaje care se pot efectua şi de către utilizatori.

De asemenea, pentru a evita fenomenul de "transpiraţie" (condens) a geamurilor termoizolante este obligatoriu ca utilizatorii să asigure periodic (zilnic) ventilaţia (aerisirea) încăperilor.

 
 

Valid HTML 4.01 Transitional